top of page
photo_5929243077464145544_y.jpg

FONKELZ IN DE GROEP

Creatieve vervanging, workshops en lessen
voor scholen en kinderopvang

Fonkelz in de groep is er voor scholen en kinderopvang die de sociaal-emotionele vaardigheden van kinderen willen versterken. 
Preventief (als investering in het welbevinden van kinderen), met een specifieke hulpvraag of als (creatieve) vervanging.
Op groepsniveau, in kleine groepjes of individueel.


Zijn jullie op zoek naar:

  • een (bekwame) creatieve vervanger voor 1 dag, die vol passie met een eigen programma inzet op het welbevinden van kinderen?

  • iemand die samen de groepsdynamiek zichtbaar maakt?

  • iemand die meekijkt als het even niet zo lekker loopt in je klas of groep?

  • een invulling op gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling, ontspanning, welbevinden van kinderen?

  • een zinvolle, inspirerende themaworkshop, les of dag(deel)?

Bewustwording van emoties en talenten & kwaliteiten, verbinding met jezelf en de ander, ontspanning, oprechte aandacht en gezelligheid staan bij Fonkelz centraal. Wie goed in z’n vel zit en zelfbewust is, is veel beter in staat nieuwe dingen op te nemen en te verwerken. Vanuit bewustwording, rust en ontspanning weer stralend jezelf zijn!

Om deze visie en manier van kijken over te brengen op kinderen, kan ik middels onderstaande pijlers aanbod verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan (creatieve) vervanging, lessen, workshops en themadagen. Ik maak graag een plan op maat voor jullie.

20220901_162855.jpg

DE PIJLERS VAN FONKELZ IN DE GROEP:

* Relax! Stralend jezelf
welbevinden en ontspanningstools

* Systemisch fonkelen
met een systemische blik kijken naar de groepsdynamiek

* Omgaan met emoties
bewustwording, herkennen, accepteren en (op een gezonde manier) uiten

* Talenten & kwaliteiten
ontdek de schatten in jezelf

Fonkelz in de groep kan als dag(deel), lessenreeks of losse les geboekt worden, eventueel in combinatie met creatieve verwerking. Aan te passen op vrijwel ieder thema, met focus op datgene dat voor de groep wenselijk en nodig is. Ook kan er individuele begeleiding geboden worden.

WIST JE DAT...?

  • ik o.a. via Jongeren Op Gezond Gewicht Venlo/ Venlo.fit (menukaart primair onderwijs) vanaf 2018 regelmatig maatwerktrajecten Relax! Stralend jezelf op scholen verzorg, preventief of met hulpvraag, ter bevordering van de positieve gezondheid en welbevinden van kinderen? 

  • naast sport en goede voeding, voldoende ontspanning en slaap een essentiële voorwaarde is voor een lang, gezond en gelukkig leven?

  • Relax! Stralend jezelf mijn methodiek is rondom welbevinden en ontspanning, ontwikkeld in samenwerking met Christel Lubse - coaching en training? Neem eens een kijkje op www.relaxstralendjezelf.nl!

  • er ook voor lessen in het kader van cultuureducatie mogelijkheden zijn binnen budget voor je school/groep via Stichting Cultuurpad?

  • ik graag ingezet word als (creatieve) vervanger met mijn eigen (thema)dag programma, met focus op sociaal-emotionele ontwikkeling? 

PIC03747.jpg

Blijf met fonkelende ogen om je heen kijken, want daar waar je ‘t het minst verwacht zitten de prachtigste schatten verborgen!

In deze tijd van hoge prestatiedruk en weinig momenten om even niets te hoeven en/of te moeten is het fijn als kinderen even een uurtje lekker kunnen bewegen, plezier maken, genieten en ontspannen. Dit kan bijv. door Relax! Stralend jezelf lessen, workshops of training in te zetten in school of kinderopvang. Relax! Stralend jezelf lessen zijn er voor alle leeftijden.

 

Ook middels mijn rol als leerkracht weet ik als geen ander hoe belangrijk deze lessen zijn voor onze kinderen in deze huidige maatschappij. Welke school neemt deze waardevolle lessen op in het lesaanbod? Of zijn jullie een JOGG school en heb je interesse voor jullie school? Ook voor de kinderopvang zijn er mogelijkheden. Ik ga graag met je in gesprek!

 

Interesse? Neem vrijblijvend contact met mij op!!

bottom of page